Kardio program

Već znamo da su najvažnije stvari koje možete raditi za gubitak viška kilograma kardio vežbe. Toliko ima izbora u kardio vežbama….ali koje su najefektivnije?

kardio1

Biciklizam

Pravi biciklizam ili kućno biciklo oboje su odlični za pravi kardio. Koristeći snagu nogu povećava se izdržljivost dok se topi dosta kalorija to jest od 25o do 500 za 30 minuta, zavisno koliko brzo idete i koliki je otpor (brzina na vanjskim biciklima).

Eliptični uređaj za treniranje

Eliptični uređaj za treniranje je odličan način da se dobije na izdržljivosti dok se zlglobovi čuvaju od velike aktivnosti. Plus ako koristite onaj sa rukama, to je isto kao skijanje. Elipticni trener sprži oko 300 kalorija za 30 minuta rada.

 

kardio2

Trčanje

Trćanje je jedna od najboljih kardio vežbi. Ne zahteva nikakvu specijalnu opremu (osim mozda dobrih patika) i može se raditi ama baš svuda. Najbolje od svega je da se topi dosta kalorija pogotovo ako se trči uz brdo i ako se uz to doda sprint. Osoba od 70 kila moze istopiti 300 kalorija (pri brzini od oko 8 km/h) za 30 minuta. Minus je jedino sto treba dosta kondicije i moraju se paziti koljena i članci, jer se vrlo lako mogu ozlediti.

kardio3

Usluga Cena
 Teretana (mesečna pretplata, neograničen broj treninga) 2.000 din.
Teretana + Traka  2.600 din.
Aerobik 2.000 din.
Pilates 2.000 din.
 Aerobik/Pilates + Teretana 2.400 din.
 Aerobik/Pilates + Teretana + Traka 2.800 din.
Dnevna karta 400 din.
 Individualni trening (lični trener) – posle 3 meseca treninga 6.000din.  8.000 din.
Masaža (Relax / Sportska) 1.200 din.

Preuzmite Cenovnik – Download